Warner Bros. on paljastanut, että tuloillaan on uusi Harry Potter -peli. Harry Potter: Quidditch Champions on jännittävä moninpelikisa, joka perustuu Harry Potter -kirjojen kuvitteelliseen urheilulaajin eli huispaukseen.

Pelin viralliset nettisivut ovat vielä aika paljaat, koska sieltä löytyy vain mahdollisuus liittyä pelitestaajaksi sekä pitkä UKK-sivu, jossa kerrotaan niin pelistä kuin sen julkaisijasta Portkey Games sekä alkuperäisen kirjailijan eli äänekkään transfoobikko J.K. Rowlingin mukana olosta. Rowling on kutsunut transnaisia useilla ikävillä termeillä ja hänen mukaansa heidät tulisi kieltää ”yhdelle sukupuolelle” tarkoitetuista paikoista. UKK ei kuitenkaan kerro, milloin peli tullaan julkaisemaan tai mille alustoille, mutta ilmeisesti peli on ollut kehitteillä jo useita vuosia. 

Hogwarts Legacy (avoimen pelimaailman Harry Potter -peli sata vuotta ennen kirjojen tapahtumia) ei sisältänyt huispausta aktiviteettina. On mahdollista, että Quidditch Champions sijoittuisi samaan aikakauteen tämän pelin kanssa. Mielenkiintoista on, että huispaukseen (englanniksi Quidditch) perustuva tosimaailman urheilulaji joutui vaihtamaan nimekseen Quadball välttääkseen Warner Bros. -lakimiesten syytteet, mutta myös erottaakseen itsensä avoimesti transfobisesta pelin luojasta.