Illuminationin ja Universalin ensimmäinen suuri Nintendo-elokuva on noussut uskomattoman suosituksi.

Asia on ollut aikas selvää The Super Mario Bros. -elokuva ensiesityksistä lähtien, mutta nyt oltuaan viikkoja katselulistojen kärjessä Yhdysvalloissa Universalin, Illuminationin ja Nintendon suuri elokuva on vihdoin tienannut virallisesti yli 1 miljardia dollaria. 

Ohjaajien Aaron Horvath and Michael Jelenic The Super Mario Bros. -elokuva on muutamassa lyhyessä viikossa ehtinyt kerätä uskomattomat $490 miljoonaa Amerikassa ja $532 miljoonaa kansainvälisesti. Tämä tekee siitä viidennen elokuva, joka on pandemian aikana ohittanut miljardin dollarin rajan. Koska elokuva saapui vasta Etelä-Korean ja Japanin markkinoille, tulee se luultavasti keräämään paljon enemmänkin tulosta ennen elokuvateattereista poistumista. 

The Super Mario Bros. Movie on parhaiten menestynyt pelistä tehty elokuva ikinä ja kaukana Nintendon ensimmäisestä vuoden 1993 Super Mario Bros. -elokuvasta, joka oli katastrofi. Uuden elokuvan menestys periaatteessa takaa sen, että tulemme lähivuosina näkemään vielä Mariolle jatko-osia. Tämä tuntuu merkiltä Nintendolle siitä, kuinka rakentaa uusi valtava viihteen osa-alue sen tuotteiden ympärille.