Useista peleistä on tehty fantastisia elokuvaversioita, mutta kaikki Neill Blonkampin ohjaaman Sonyn tulevan Gran Turismo -elokuvan ensimmäisessä trailerissa viittaa siihen, että sille on syynsä, miksi kilpa-ajopeleistä ei tehdä elokuvia.

Gran Turismo -elokuva on jäänyt johonkin pelistä tehdyn elokuvan ja kasvutarinan välimaastoon. Se kertoo tarinan siitä, kuinka teini-ikäinen Gran Turismo -ajaja Jann Mardenborough (Archie Madekwe) kasvoi ammattimaiseksi kilpa-ajajaksi ja voitti useita kilpailuja. Trailerissa esitellään Jann ennen kuuluisuutta, kun hän vielä asui kotona isänsä Steven (Djimon Hounsou) ja äitinsä Lesleyn (Geri Halliwell) kanssa viettäen enemmän aikaa kuin vanhemmista oli sopivaa pelaten. 

Jann uskoo, että hän voisi siirtää virtuaaliset ajotaitonsa tosielämän kilparadoille, mutta hänen vanhemmistaan hän vain kävelee pää pilvissä. Kun Jann sitten ottaa osaa GT Academy -kisoihin, ei mene kauaa ennen kuin moottoriurheilupiireissä tunnettu Danny Moore (Orlando Bloom) huomaa pojan kyvyt ja laittaa hänet Jack Salterin (David Harbour) oppiin.

Vaikka traileri onnistuu myymään Gran Turismon kyvyn esitellä coolilla tavalla aitoja kilpa-autoja, selkeäksi käy myös, että juoni ei ole kaikista vankin vaan lähinnä kertoo arvostelun kohteena olevasta lapsesta, jonka täytyy kilpa-ajoissa todistaa kiusaajien olleen väärässä. Gran Turismo saattaa pohjautua aitoon tarinaan, mutta julkaisunsa jälkeen 11. elokuuta se tulee luultavasti olemaan yksi niistä videopelileffoista, joita kukaan ei todellisuudessa halunnut nähdä.