EA on julkaissut päivityksen, jonka tarkoituksena on korjata joitakin renderöinnin ongelmia PC-versiossa pelistä Star Wars Jedi: Survivor, joka julkaistiin viikonloppuna.

Star Wars Jedi: Survivor julkaistiin viikonloppuna ja esiin nousi heti joitakin toimintaongelmia, joita EA on nyt korjaamassa. Yritys huomioi ongelman viikonloppuna ja julkaisee uuden päivityksen PC-versiolle pelistä, jonka Steam-arvostelut ovat lähipäivinä olleen täynnä negatiivisia kommentteja.

EA kertoi uudesta PC:n Survivor -päivityksestä tänään Twitterissä ja sanoi sen olevan nyt saatavilla. Yrityksen mukaan päivitys ”kehittää muiden kuin säteenseurantaan perustuvan renderöinnin toimintaa. Yritys sanoi myös, että on vaikeaa varmistaa, että päivitys korjaa enemmän bugeja kaikilla alustoilla, joissa Survivor on saatavilla.

Vaikka Survivor ei ole saanut valtavasti huonoa palautetta toiminnastaan konsoleilla (PS5-versio toimi hyvin meidän arvostelussamme), EA on jo valmistellut päivityksen, jonka tarkoitus on tulla saataville PlayStation 5:lle ja Xbox Series X / S -konsoleille toukokuun 2. päivä. Päivitys sisältää pitkän listan korjauksia, jotka EA:n mukaan PC-versiot ovat jo saaneet.  

Tulevia parannuksia ovat esimerkiksi korjaukset pelin kaatumiselle tietyillä alueilla, kuten kohtauksia ohitettaessa. Lisäksi pelissä on ollut joitakin dynaamisia ongelmia, kuten pelaajien jumittuminen Chamber of Duality -alueelle heidän kuollessa lähtemisen jälkeen (toivottavasti tallensit pelisi hyvin), ja valtavasti renderöinnin ongelmia. 

Älä odota tämän PC-päivityksen (tai seuraavan) olevan kaiken korjaava lääke. EA:n mukaan ”ei ole olemassa yhtä kokonaisvaltaista ratkaisua PC-ongelmille” ja erityisesti, koska erilaisia GPU, CPU ja käyttöjärjestelmä (Windows 10 tai 11) yhdistelmiä on valtavasti.