Vampire Survivors oli yksi vuonna 2022 esiin nousseista peleistä ja nyt se ollaan muuttamassa animaatioksi. Sarja vaikuttaisi olevan vielä tuotannon alkuvaiheessa (sillä ei esimerkiksi ole vielä käsikirjoittajaa Deadlinen raportin mukaan), mutta olen silti äärimmäisen kiinnostunut näkemään, mihin suuntaan tämä pelin adaptaatio TV-sarjaksi lähtee. 

Vampire Survivors -pelissä ei ole oikeaa juonta. Pelin ideana on elää niin kauan kuin mahdollista monsterien kasvavaa määrää vastaan sekä samalla kehittää aseita ja tavaroita, kunnes olet niin vahva, että voit vain kävellä ulos pelistä ja selviytyä hengissä. (Tai ehkä vain minä pelaan peliä näin.) Lisäksi pelissä on paljon nättejä valoja ja värejä.

Tässä on pelin idea ja kuvaus sen Itch.io -sivun perusteella ja ehkä sarja ottaa tästä ideoita: “Vuosi on 2021 syrjäisessä Italiassa ja Bisconte Draculón luomat pahat maagiset olennot ovat luoneet maailman täynnä tuhoa ja kärsimystä. Nyt on aika Belpaese-perheen lopettaa Draculónin kauhun aikakausi ja palauttaa hyvät ruuat pöytään.” 

Ottaisin kuitenkin huomioon, että Itch.io-versuo pelistä on todella vanha verrattuna Steam-peliin, joka sai juuri uuden lisäosan. En yllättyisi, vaikka kuvauksen tiedot eivät liittyisi millään tavalla pelin tämänhetkiseen tilaan. Jos käsikirjoittaja(t) tarvitsevat inspiraatiota, meillä olisi kyllä muutamia ideoita! Ja toivonkin, että sarjan luova tiimi konsultoi James Stephanie Sterlingiä, joka on pelin hauskojen kohtien takana.